Аналіз харчування
Таращанський заклад дошкільної освіти «Сонечко»
Директор Н. Щербатюк
Харчування дітей дошкільного віку за квітень 2025 року
Назва основних продуктів |
Норма грамів на одного вихованця |
Фактично використано |
+,- до норми |
|||||||||
1-3р. |
3-4р. |
4-6р. |
1-3р. |
% |
3-4р. |
% |
4-6 р. |
% |
1-3р. |
3-4р |
4-6 р. |
|
Хліб |
60 |
60 |
60 |
60 |
100 |
60 |
100 |
60 |
100 |
N |
N |
N |
Крупи, бобові, макаронні вироби |
75 |
75 |
105 |
70 |
94 |
70 |
94 |
70 |
67 |
-6 |
-6 |
-33 |
Борошно |
30 |
30 |
50 |
30 |
100 |
30 |
100 |
35 |
70 |
N |
N |
-30 |
Цукор |
- |
25 |
25 |
- |
- |
25 |
100 |
25 |
100 |
- |
N |
N |
Масло |
6 |
6 |
7,5 |
6 |
100 |
6 |
100 |
7,5 |
100 |
N |
N |
N |
Олія |
13 |
13 |
14,5 |
13 |
100 |
13 |
100 |
13 |
90 |
N |
N |
-10 |
Картопля |
64 |
64 |
80 |
64 |
100 |
64 |
100 |
80 |
100 |
N |
N |
N |
Овочі |
180 |
180 |
240 |
180 |
100 |
180 |
100 |
180 |
75 |
N |
N |
-25 |
Фрукти |
120 |
120 |
160 |
14 |
12 |
14 |
12 |
14 |
9 |
-88 |
-88 |
-91 |
Яйця, шт. |
14 |
14 |
14 |
1/4 |
100 |
1/4 |
100 |
1/4 |
100 |
N |
N |
N |
Молоко та кисломолочні продукти |
90 |
90 |
120 |
90 |
100 |
90 |
100 |
90 |
75 |
N |
N |
-25 |
Сир кисломол. |
40 |
40 |
50 |
25 |
63 |
25 |
63 |
25 |
50 |
-37 |
-37 |
-50 |
Сметана |
15 |
15 |
15 |
9 |
60 |
9 |
60 |
9 |
60 |
-40 |
-40 |
-40 |
М’ясо, м’ясопродукти |
72 |
72 |
96 |
72 |
100 |
72 |
100 |
78 |
82 |
N |
N |
-18 |
Риба, рибпродукти |
16 |
16 |
24 |
16 |
100 |
16 |
100 |
24 |
100 |
N |
N |
N |
Сир твердий |
10 |
10 |
15 |
5 |
50 |
5 |
50 |
5 |
34 |
-50 |
-50 |
-66 |
Соки |
48 |
48 |
72 |
34 |
71 |
34 |
71 |
34 |
48 |
-29 |
-29 |
-52 |